fredag 1. mai 2020

100 min Challenge

I dag er andre Runner's World Challenge fullført, og også mitt første virtuelle løp. I tillegg til de månedlige Mil etter mil-utfordringene har nemlig Runner's World også virtuelle løp i hele 2020. Jeg kastet meg på mitt første i dag, en 100 minutters utfordring. Utfordring går ut på å løpe så langt en klarer på 100 minutter, enkelt og greit.


Vi er på hytten akkurat nå, så mamma og jeg bestemte oss for å løpe fra hytten og mot Lyngdal. Det er en løype med flere lange bakker, både oppover og nedover, og jeg har brukt den mye i trening mot halvmaraton. I dag begynte vi rolig, med litt intervaller, og gikk opp bakkene. Etter første timen løp jeg fra mamma, da jeg kjente at jeg klarte å løpe resten uten pauser. Jeg kom meg nesten ned til Lyngdal, og da klokken pep etter 100 minutter var jeg midt i bakken ned mot Rosfjord. Da viste klokken 14,14 kilometer, noe jeg er nokså fornøyd med, siden vi tok det rolig første timen.


Med utfordring #2 fullført, betyr det at jeg har sanket to medaljer så lang i 2020, og flere skal det bli. Med terminlisten publisert har jeg lagt meg litt tanker om hvilke andre virtuelle løp jeg vil være med på, og så langt har jeg bestemt meg for Mil etter mil hver måned, Sommermaraton 21. juni (her vil jeg løpe halvmaraton, men det er også mulig å velge 10 km og maraton), 100 minutter 2. august, Din favoritt 6. september (jeg går for halvmaraton, men en kan også velge 5 km, 10 km, og maraton), 100 minutter 1. november, Vintermaraton 15. november (her velger jeg maraton dersom Yorkshire blir avlyst, men en kan også velge halvmaraton), Adventsløpet 6. desember (10 km, kan også velge 5 km) og Nyttårsløpet 31. desember (maraton på meg, kan også velge halvmaraton).

Det er de løpene jeg har lagt inn i kalenderen til nå, og fullfører jeg vil jeg klare begge årsmålene mine, både mitt tiende halvmaraton og mitt første helmaraton! - Og så vil jeg i tillegg sanke medaljer!

Jeg, som de fleste andre, håper selvfølgelig at situasjonen i verden skal forbedre seg, og at vi skal få muligheten til et par til "skikkelige" løp i 2020, men dersom det ikke skulle skje, har jeg ingen unnskyldning for å få et dårlig løpsår. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar