mandag 19. februar 2018

Mine ønsker for 2018

 🍂 Utforske Yoga Enten det er yoga på yogasenter, i gymmen på skolen, på Arena eller bare hjemme i stuen, ønsker jeg å prøve meg på litt yoga i løpet av året. Jeg er ikke så veldig myk, heller det motsatte, og utenom litt mobilitet som oppvarming på trening er jeg ganske dårlig på å strekke ut/slappe av eller bare sette meg ned å puste litt. Det ønsker jeg å bli bedre på i år, og til nå har jeg trykket subscribe på diverse yogis på YouTube og Instagram, blitt maks inspirert av jentene i Treningspodden og faktisk prøvd meg litt på en av Yoga with Adriene sine videoer. Jeg "klarte" femten minutter på yogamatten min, som egentlig er en blå, slitt matte fra Biltema, før jeg ikke ville mer. Det er imidlertid en start, og jeg håper "yogakarrieren" min ikke ender med de femten minuttene.


🌻 Fullføre PT-utdannelsen min I januar begynte jeg en personlig trener-utdannelse ved Akademiet for Personlig Trening, med eksamener i juni. Jeg er i full gang med å lese og sette meg inn i pensum, og derfor er et av mine mål for året å fullføre denne utdannelsen. Det kommer uten tvil til å bli et tungt semester, det er mye å lese alene, og jeg tar det jo tross alt ved siden av mitt siste semester på videregående, men jeg tror jeg skal klare meg ganske greit. Jeg tar utdannelsen "sammen med" en annen personlig trener på Arena, og med hjelp og støtte fra resten av teamet, er jeg absolutt positiv til det.

🍂 Lese mer enn jeg gjorde i 2017 2017 var et nokså bra leseår, men jeg håper og tror at 2018 skal bli enda bedre. Jeg holder på med min sjette bok allerede nå, og er godt i gang med planen min om å lese 20 bøker i løpet av året. Dog er det nå det begynner å bli travelt på skolen, og selv om jeg elsker å lese, er det viktig for meg at det ikke hindrer skolearbeid.


Bildet tilhører Triflingthings på Tumblr [link]

🌻 Gå flere turer utendørs De siste to vårene har jeg gått 7-Nutsturen i Sandnes. Det er en tur på omtrent 18 kilometer, og går om syv nuter utenfor Sandnes. Det er med andre ord en ganske krevende tur, men er også den eneste turen jeg går i året. Nå gikk jeg i Edinburgh til innkjøp av verdens fineste turkopper, matchende til Henrik og meg, og da følger det selvsagt med at vi må mer på tur! Derfor skal jeg straks temperaturen stiger et par grader til, i hvert fall forsøke å få meg ut i skogen på tur i fjellet.


🍂 Nyte året til det fulleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar