onsdag 24. januar 2018

Pumpkin Brown: Healthy eating in Edinburgh

Vi er 16 stykker som er på studietur her i Edinburgh, og av de er det i hvert fall 4 stykker som ikke spiser kjøtt eller har andre preferanser innen mat. Av den grunn prøver vi å se etter vegan-vennlige restauranter, slik at vi unngår at noen ender opp med en hamburger (les: kjøttstykke) med salat, som følge at restauranten har lite utvalg innen glutenfri/vegansk. En av restaurantene vi har vært mest fornøyde med til nå er Pumpkin Brown, hvor vi nøt dagens lunsj. Pumpkin Brown er plantebasert, og serverer kun mat uten raffinert sukker, meieriprodukter og gluten, og atmosfæren der er dessuten også bare helt fantastisk.


Jeg bestilte en kopp te og en salat, med masse fargerike ting oppi. Jeg skal ikke engang prøve meg på å si hva det var i salaten, uten at det var massevis av kikerter, grønnkål og en innmari god saus. De andre gikk også for salat, med unntak av en acai-bowl og grøt.
Jeg skal være så ærlig å si at jeg i hovedsak synes veganske/plantebaserte restauranter og matretter ser veldig bra ut på Instagram, men kanskje ikke like godt ut når jeg først er sulten. Eller, forstå meg rett, det ser veldig godt og fristende ut, det frister bare mye mer med typ pizza, kyllingvinger eller nachos. Derfor var jeg positivt overrasket hvor mettende og god salaten min faktisk var, og jo lenger inn i måltidet, jo mer fornøyd var jeg.


Alt i alt, dersom noen andre skal besøke Edinburgh, kan jeg med hånden på hjertet anbefale Pumpkin Brown. Restauranten er liten og koselig, og ligger ved Grassmarket. Også de tilbyr studentrabatt (som nesten alle restaurantene og butikkene her), - 15%.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar