tirsdag 12. desember 2017

The perfect bath

Etter at jeg ble introdusert til Henriks badekar, et badekar som er stort nok til hele meg og sikkert tre andre, og som også er dypt nok til at både knær og skuldre er under vann, har jeg funnet en ny kjærlighet for bad og badekar. Det er avslappende, og jeg får en rolig liten stund helt for meg selv.

Ikke bare har jeg fått en forkjærlighet for bad, jeg har også falt helt for bath bombs. - Det var også en ting jeg ikke helt skjønte greia med før jeg "traff" Henriks badekar. Nå må jeg innom Lush hver gang jeg er ute og reiser, og generelt bare  jeg ha slike i når jeg bader. Jeg har kjøpt et par fra diverse merker på årets turer til USA, og her om dagen fikk jeg også en i gavekalenderen. Den var spesifikt for såre muskler, altså meg hele tiden, så jeg kan skjønne hvorfor mamma plukket den ut.


De siste dagene har jeg hatt litt øm rygg, som følge av anspenthet og mye sitting ved pult på skolen. Nå som det også er minusgrader her i byen, har jeg frosset en del, og dermed sittet enda mer anspent. Jeg har bokstavelig talt hatt skuldrene oppe ved ørene, og det har gjort ryggen vond over tid. Derfor bestemte jeg meg i dag for å ta et lite bad, både for å løsne opp i stive muskler, og for å få varmen i meg etter å ha gått hjem fra skolen.

Min nye bath bomb ble dermed brukt allerede i dag, og det sammen med mammas nye body oil. Hun kjøpte en body oil da de var i USA nå i høst, som en kan bruke i badekaret, som daglig fuktighetsolje eller på negler og hårtupper - da fungerer oljen som balsam. Så vidt jeg vet har ingen av oss prøvd oljen til nå, så jeg fikk æren av første bruk. Jeg dryppet et par dråper i vannet - sammen med bath bomben - og det luktet bare helt fantastisk. - Og etterpå ble også huden sååå myk, noe huden min, som blir knusktørr av vinteren, absolutt trengte. Oljen vi har hjemme er fra Olivia Care, med "lukten" Apricot Fig. Den kan blant annet kjøpet på Target, og er bare helt fantastisk.Noe ny USA-tur er ikke bestilt helt enda, så sånn sett er det bra at flaska ikke er brukt før nå. Uansett skal den garantert stå på innkjøpslisten til neste USA-tur, for denne oljen var bare gull! ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar