søndag 3. desember 2017

My December Bucket List

Jeg kan nesten ikke tro det, vi er allerede i desember, den siste måneden av 2017. Det nærmer seg jul og juletider, men også et helt nytt år. 2017 har vært et skikkelig fint år, og jeg skal nyte de siste dagene til det fulle. Jeg har allerede masse stappet inn i kalenderen, men gleder meg samtidig til en rolig romjul med lite på tapetet. Alt i alt skal desember bli en topp måned.

Musikal Som jeg også nevnte i forrige måneds-innlegg, setter MDD-linja på Stavanger Katedralskole hvert år opp musikal. I år er det Tre nøtter til Askepott, med nyskrevet tekst og musikk, som spilles, og avgangselevene står på scenen hver helg frem mot jul. Henrik og jeg hadde egentlig bestilt billetter til den 25. november, men det kom dessverre en konsert i veien, så vi måtte bytte. I stedet skal vi se forestillingen nå på lørdag, og jeg gleder meg sååå mye.♥ Julebyen Egersund I Egersund, et stykke utenfor Stavanger, arrangeres det julemarked nå i førjulstiden. Jeg har aldri vært der selv, men nå i år skal jeg for første gang dra med meg Henrik. Hvis ikke været hindrer oss, tar vi toget ned på søndag, for å kose oss med en dag fullpakket med jul.

♥ Date i Fargegaten I dag ble julelysene i Fargegaten og den store julegranen på torget i Stavanger tent. Det ser skikkelig vakkert ut, og lyser opp den ellers ganske triste byen, aha. Nå som lysene endelig er oppe, har jeg planer om å dra med meg enten Henrik eller jentene på date i Fargegaten, hvor det henger lys som et tak over hele gaten. 

Fullføre tentamensperioden Jeg er halvveis i årets tentamensperiode, og jeg lever enda. Lykke! Jeg er ferdig med halvdag i kjemi og engelsk, og dermed gjenstår matte og norsk sidemål. Sidemål er nå på onsdag, og jeg kjenner meg ganske klar, mens matten onsdagen etter der igjen er litt mer utfordrende. Det skal jeg imidlertid klare, for etter jeg er ferdig med mattetentamen er det så og si juleferie!Bake julekaker Her har jeg allerede tjuvstartet litt, Henrik og jeg bakte pepperkaker, serinakaker og kakemenn i går formiddag, men etter å ha erfart hvor lett det er, er jeg nødt til å bake litt til. Serinakaker, som er en av mine kakefavoritter, var virkelig lekende lett, så det skal garantert lages igjen. Pepperkaker tror jeg ikke jeg lager noe mer av, jeg synes de butikkjøpte er bedre, men ellers skal jeg garantert ha flere kvelder med julebakst!

♥ Se julekalender på TV Jeg har ikke fulgt med på noen julekalender på TV de siste årene - viser de ikke Jul i Blåfjell kan det liksom bare være - men i år, i år er jeg i gang igjen! Jeg følger ikke med på TV, det har jeg ikke anledning til med jobb og slik, men på nettet følger jeg med på både Jul i Svingen og TVNorges Jul i Blodfjell. Jul i Svingen er mest for kosens skyld, barndomsminner og slik, mens Jul i Blodfjell er jeg faktisk helt hekta på. De to episodene som har kommet ut til nå har jeg sett to ganger, og jeg er såååå spent på de neste episodene. Den er bare fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar