søndag 31. desember 2017

Mitt 2017

Det føles ikke som mer enn et par måneder siden forrige gang jeg skrev "dette" innlegget, innlegget som avsluttet 2016 og åpnet for et nytt år her på bloggen. 2017 har gått ufattelig fort, og jeg kan nesten ikke tro at det allerede nærmer seg slutten.

For min del har det skjedd mye det siste året. Hverdagene har vært så og si fulle, mens helgene har blitt brukt til avslapping og sosialt. Mye har blitt nedprioritert i en travel hverdag, deriblant bloggen. Kun 134 innlegg er blitt postet her i 2017, og antall innlegg er nesten tre ganger så lite som det var de første årene jeg skrev her på bloggen. Det er nok en av tingene jeg selv ønsker å bli bedre på i det kommende året, å oppdatere bloggen litt oftere. - Samtidig går jeg inn i min siste og viktigste termin på videregående, en termin jeg mistenker blir travel.
Til tross for at jeg har vært lite aktiv her, har jeg har gjort og opplevd mye de siste 365 dagene; jeg har vært på fire utenlandsturer, til Texas, Gran Canaria, Middelhavscruise og roadtrip i USA.
Jeg har tilbragt mye tid nede på Arena, både på jobb og på fritiden, og fått mer timer der nede. Jeg har også løpt halvmaraton (bare ett i år), løpt 5K med familien under hummerfestivalen i Maine, gått 7-nutsturen med verdens beste gjeng og trent et fotballag i styrke og kondisjon.
De timene jeg ikke har sittet med nesen i en bok har jeg også vært på kunstutstillinger med Pushwagner og Kjell Pahr-Iversen, for å nevne noen, og på veien innsett at kunst kan være vakker selv om det ikke bare er sort-hvitt og lite farger.Alt i alt har 2017 vært et veldig bra år, og jeg håper det neste blir like bra, om ikke bedre. Takk for det gamle, og godt nyttår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar