tirsdag 19. desember 2017

Juleferie med god samvittighet

Endelig har jeg kommet inn døren hjemme, og nå kan jeg så og si si at jeg har juleferie. Med unntak av tre enkelttimer i morgen tidlig har jeg ikke mer undervisning før jul, og jeg er samtidig ferdig med årets siste prøve. Èn stykk lykkelig Marlene!

Siste prøve var for meg i religion, i kristendommen. Omtrent 60 siders pensum, masse begreper og masse å huske på. Jeg hadde tenkt til å øve meg halvt i hjel i helgen, og hadde intet annet på planen, men selvsagt klarte jeg å glemme læreboken på skolen. Imidlertid var jeg heldig, og akkurat det kapitlet ligger på nettet, men det er likevel ikke helt det samme å lese i boken uten å ha den fysisk foran seg. Lest fikk jeg nå uansett gjort, i hvert fall en liten siste innspurt før dagens prøve, før religionsboken ble lagt ned i sekken for den neste uken.Kongsgård: Julekos med legokalender

Nå er det faktisk bare en dag igjen til skolen tar juleferie, da har jeg imidlertid bare tre enkelttimer, men helt ferie er det ikke enda. Jeg skal jobbe litt både torsdag, fredag og lørdag, og torsdag og fredag skal jeg også ha heldags kjørekurs. Lørdag klokken to, derimot, da er jeg ferdig med alt, og gjett om jeg ser frem til en uke med masse god mat, avslapping, lesing og julekos. Jeg har også to-tre liter gløgg stående fra en gløggfest for noen helger tilbake, som jeg tenker å invitere noen folk over for å drikke. 

Det blir nok litt skolearbeid i ferien, også, men jeg skal i hvert fall forsøke å holde meg unna It's Learning de første dagene i ferien. - Jeg lover, jeg sjekker den siden helt manisk flere ganger i timen, enten det er ferie, helg eller vanlig skole. Fanen er alltid oppe i Chrome, og jeg kan ikke la være å sjekke, selv om jeg vet vi ikke har prøver eller annet informasjon som skal leveres ut. Det er skikkelig ille, aha.


Nå skal jeg straks lage meg en kopp gløgg, før jeg setter meg ned med en bok. Å lese er noe jeg har gjort alt for lite av i høst, men nå, nå skal jeg kose meg med bok nummer to i Anne of Green Gables-serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar