fredag 22. desember 2017

Årets siste morgentrening

Du vet du er et morgenmenneske når du kommer hjem fra trening og kjørekurs i det samme øyeblikket broren din er på vei ned trappen for å spise frokost...

I dag har jeg vært på årets siste morgentrening! Jeg har vært skikkelig flink med morgentrening i høst, om jeg kan si det selv, og enkelte uker har jeg vært nede på Arena hver eneste morgen. Jeg har trent mye alene, men noen dager har jeg fått med meg Sindre, Henrik eller Marielle, noe som gjør treningen enda kjekkere. Selv om det er ferie - noe jeg sikkert har skrevet i vært eneste innlegg den siste uken - har jeg vært å se nede på treningssenteret før syv hele uken, med unntak av tirsdag. Morgentrening er bare fantastisk deilig, ikke bare får jeg trent før skolen, jeg får også en hyggelig frokost sammen med resten av morgengjengen og så slipper jeg å ta bussen. Togstasjonen er 50 meter fra inngangsdøren til Arena, så det er virkelig luksus.


Til sammen i høst, siden Morgenhelt-kampanjen begynte i oktober/november har jeg hatt 24 registrerte morgenøkter, i tillegg til noen uregistrerte. Med de registrerte kom jeg på andreplass på Arena Morgenhelt, hele 10 treninger bak førsteplassen. Likevel er jeg storfornøyd jeg, jeg har nemlig fått gode morgenrutiner og en våken Marlene de siste ukene.

Nå som det er ferie, har Arena redusert både timeplan og åpningstider noe. På senteret vårt på Hinna har vi åpent i hele julen, med unntak av 1. juledag, med litt varierende åpningstider. I morgen er det åpent fra 9-18, mens vi på julaften stenger 12. Da har vi også to gruppetimer om morgenen, spinning og Bodypump. Selv har jeg i hvert fall ikke enda fått godkjent trening av sjefen, aka mamma, på selveste julaften(, men jeg har enda to dager på meg). Ellers har vi stengt 1. juledag, 11-18 tirsdag, 08:30-21 onsdag og torsdag. På nyttårsaften kjører vi samme åpningstider som julaften, 9-12.


Utenom gode åpningstider hele julen, har vi også 12 dagers gavekort på trening på både Hinna og Klepp. I resepsjonen ligger det 12 days of fitness-gavekort til ikke-medlemmer som ønsker å prøve ut Arena, noe jeg a-b-s-o-l-u-t-t kan anbefale. Vi har fått nytt utstyr, inkludert trappemaskin, skillmills og knebøystativ, og det ser helt fantastisk ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar