fredag 17. november 2017

UNICEF og gruppetreningskonkurranse

Det har skjedd mye på Arena i høst, alt i fra gruppetreningsmaraton og Kyst Convention til Morgenheltkampanjen som fremdeles kjøres på både Hinna og Jærhagen. Det er mye aktivitet på begge sentrene, og vi gir oss absolutt ikke nå. Bare nå til helgen er det et nytt arrangement, Workout for water, som vi arrangerer sammen med Les Mills.


Det finnes 2,1 milliarder mennesker i verden som ikke har tilgang til rent drikkevann, og UNICEF har de siste årene arbeidet for å forbedre vann, sanitet og hygiene i Øst-Afrika. Les Mills, som distribuerer og utvikler gruppetreningskonseptene våre, har startet et samarbeid med UNICEF for nettopp å informere og samle inn penger til deres hjelpearbeid. Les Mills er tross alt en treningsorganisasjon, og for å samle inn penger til UNICEF og Øst-Afrika arrangerer de en treningsdag -  Workout for water - for sentre over hele kloden. Det arrangeres ekstratimer eller gruppetreningsmaraton på flere Les Mills-sentre, også her på Arena, hvor inntektene går til UNICEF.

Arenas bidrag til Workout for water tar også utgangspunkt i et gruppetreningsmaraton. Vi har fått spesielle sanger til hvert av Les Mills-programmene, og vi kjører dessuten de nyeste Les Mills-releasene. På senteret vårt på Hinna begynner vi med BodyPump #104 med Les Mills Trainer Jorge og BodyBalance med Anika i gruppetreningssalen, mens det er helgespinn med Monica og Sprint #10 med Jorge i spinningsalen. På Klepp er det Step/Styrke og BodyBalance i gruppetreningssalen, og helgespinn og Sprint i spinningsalen.

Målet for maratonet er å samle inn nok penger til å installere en vannpumpe i Afrika, noe som koster $414. Det er selvsagt valgfritt å donere, og det er mulig å donere HER. Tren for en god sak sammen med oss. ♥


Utenom Workout for water har Arena nå og ut året ekstra stort fokus på gruppetrening. Derfor kjører vi en konkurranse hvor en gjennom å delta på gruppetime kan vinne 1 års gratis medlemskap, 10 PT-timer og gavekort på sko. Går en på 20 gruppetimer innen nyttår er en med av trekningen, og det er dessuten og premier ved delmålene 5 og 10 gruppetimer (5= energisjokolade, 10=drikke). Deltakelse i konkurransen gjøres på gamlemåten; det henger lister for påmelding ved resepsjonen, ta en kulepenn og skriv deg på listen, og sett kryss for hver gruppetime du går på. Enkelt og greit, og også veldig motiverende å se hvem som leder med en gang en kommer inn på senteret. Konkurransen begynte 6. november, og allerede nå er det flere som er godt over halvveis!En skal altså krysse seg av for hver time en går på, og dobbelttimer gir dermed to kryss. For interesserte kjører jeg Grit Strength og Cardio #23 nå i kveld klokken 17:30, og er veldig gira på å avslutte uken sammen med Grit-teamet! Er en ikke medlem på Arena er det selvsagt også mulighet for å komme på en prøvetime, da er det bare å kontakte resepsjonen på ett av sentrene våre. Håper alle får en fin helg, enten en er på gruppetreningsmaraton hos oss, i sengen hjemme eller ute på vift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar