lørdag 18. november 2017

Unge Høyre Sommerleir 2018

Jeg har vært med i Unge Høyre i over to år, helt siden kommunevalget i 2015, og har vært aktiv av/på i hele den perioden. Stavanger Unge Høyre har nemlig møter fra klokken seks på torsdager, og siden jeg jobber til seks, rekker jeg ikke møtene. Nå i høst trener jeg dessuten fotballaget Hinna G02 i styrke, og rekker ikke møtet i det hele tatt. Fremover, fotballguttenes sesong begynner igjen, bør jeg imidlertid kanskje begynne på å gå på noen møter igjen. Jeg har nemlig meldt meg på Unge Høyre Sommerleir 2018.

Bilde lånt fra Unge Høyres sommerleir-arrangement

Hvordan sommerferien 2018 blir er jeg enda litt usikker på, men jeg har i hvert fall foreløpig meldt meg på sommerleiren. Jeg skal tilbringe fem dager, fra 1. til 5. august, på Hove Leir utenfor Arendal. Hva som skjer vet jeg heller ikke, men ut ifra Henrik og Heidi som var der i fjor, er det en skikkelig kjekk uke med skoleringer, konserter, fotballturnering og masse kjekke folk.

Et tilbakeblikk på mine dager som aktivt Unge Høyre-medlem

Siden jeg ikke har vært på noe særlig på UH-møter, kjenner jeg veldig få som er med i Stavanger/Sandnes-området. Det burde jeg kanskje endre litt på i månedene fremover, slik at jeg i det minste kjenner noen før vi reiser. Jeg kjenner og at jeg burde bli litt mer trygg på Unge Høyres politikk før leiren, så det blir målet mitt før sommeren! Forhåpentligvis blir det gøy uansett, og i verste fall får jeg i det minste en uke i fint vær på Sørlandet, aha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar