tirsdag 14. november 2017

Rise and shine

Klokken er ikke ni, men jeg har allerede vært nede på Arena og trent intervaller. Morgentrening er faktisk noe av det kjekkeste jeg vet, og nå om høsten er jeg spesielt god på å komme meg opp om morgenen. De siste ukene har jeg utrolig nok vært på arena hver morgen, og det håper jeg å fortsette med de neste ukene også. Jeg har dessuten lurt Marielle til å trene om morgenen med meg, og helt siden september har vi trent intervaller sammen hver tirsdag morgen.I dag er det fridag for alle de videregående skolene i Rogaland, men likevel var jeg ute av sengen tidlig for å komme meg ned til Arena. Nå om dagene er det ikke alltid det frister like mye å stå opp før klokken har slått seks, det er både kaldt, vått og mørkt ute, men jeg har pakket alt klart, så alt jeg trenger å gjøre er å kle meg og pusse tenner før jeg går ut døren. Det, sammen med Morgenhelt-kampanjen til Arena, motiverer nok til å komme meg opp. Dessuten har jeg da hele ettermiddagen ledig til andre ting.
Morgenøkten Marielle og jeg kjørte i dag var pyramideintervaller, 1-2-3-4-3-2-1 minutter løping med pauser tilsvarende halve intervallene. En veldig grei intervall, som en dessuten får løpt ganske langt på. Inkludert oppvarming og et par minutter rolig løping på slutten fikk vi 7 km på mølla, noe i hvert fall jeg er veldig fornøyd med!

Resten av dagen min skal brukes på skole, studering av nytt treningsprogram og et introduksjonsinnlegg til Katedraldebatten som jeg er nødt til å få sendt ut til kandidatene. I kveld skal jeg ned på Arena igjen, men da er det for å ha en slyngetime.


Arena er forresten en av de ti nominerte til #Byasbeste treningssenter av Byas/Stavanger Aftenblad. En kan stemme HER frem til i morgen klokken ti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar