tirsdag 14. november 2017

Produktene jeg bruker

Om vinteren blir luften kaldere og tørrere, og i lik stil tørker også huden min ut. Både i ansikt, hår, hender og legger blir jeg merkbart tørrere,  og da er det ekstra viktig at jeg tilfører fuktighet. Når det kommer til nettopp det har jeg mine go-to produkter, og de har jeg hatt i flere år. Jeg er et skikkelig vanemenneske, og likeså som jeg alltid har samme tredemølle på Arena, kjøper jeg de samme produktene om og om igjen.

Biotherm Aquasource Gel
Jeg liker ikke kremaktige fuktighetskremer, i hvert fall ikke til ansiktet. Det har ført til at jeg i flere år nærmest har holdt meg borte fra fuktighetskrem, helt til jeg finne denne her i gave. Biotherms Aquasource gel fikk jeg i et gavesett i julepresang for noen år siden, og etter at den var brukt opp, kjøpte jeg meg en større 50 mL boks. Den holder lenge, er mer vannaktig, og veldig lett å påføre. Det trengs lite gel for hver påføring, og for meg er denne bare perfekt. Jeg dusjer og fikser meg i hovedsak på Arena, der er jeg nesten hver morgen, og gelen er med meg i bagen hver eneste dag. Nå begynner den imidlertid å bli tom, men jeg skal be mamma og pappa om å kjøpe med seg en ny fra Duty Free neste gang de er ute og reiser.


Biotherm Oil Therapy
Enda et produkt fra Biotherm, denne gangen en fuktighetskrem for hele kroppen. Bodylotion er egentlig en ting jeg har hatt et av/på forhold med gjennom oppveksten, enten har jeg kjørt på og hatt et overdrevet forbruk, ellers så har jeg holdt meg unna. Jeg liker ikke kremer som forblir på kroppen og som ikke tørker inn relativt fort, og det føler jeg flere av de jeg har brukt før har gjort. Biotherm Oil Therapy ble jeg introdusert til av mamma, og jeg forelsket meg fra første øyeblikk. Den kurerer uttørket hud, og er bare helt fantastisk. Generelt bare elsker jeg Biotherms produkter, og i tillegg til Aquasource Gel og Oil Therapy, bruker jeg også deodorantene derfra. Det har vært mitt favorittmerke i flere år nå, og jeg er ikke i tvil om at det kommer til å forbli slik.Biosilk Silk Therapy
Biosilk Silk Therapy er et annet produkt introdusert til meg av mamma, og er et mulifunksjonelt silkeserum som løser opp floker, eliminerer "elektrisk hår" og er varme- og kuldebeskyttende. - Og så tilførerer det fuktighet. Jeg får veldig mye floker når jeg vasker håret, spesielt etter at jeg stripet det i forrige måned, selv om jeg grer det først, og denne er da helt ideell for meg. Den gjør det mye lettere å gre ut floker, og skal også være et godt hjelpemiddel til å gre håret uten for mye slitasje. Det er også viktig for meg, ettersom jeg ikke har tid til å vente til håret tørker før jeg grer det, og tørker jeg det først, får jeg veldig krøllet og frizzy hår. Biosilk Silk Therap skal osgå kunnes brukes på huden etter barbering, men det har jeg ikke prøvd før. Det er i hvert fall et vidunderprodukt uten like!


Origins checks and balances
Mitt siste, faste produkt har jeg ikke brukt i flere år, men er heller en ansiktsrens jeg kjøpte et par uker tilbake. Dog er jeg allerede frelst, og er veldig fornøyd med kjøpet. Origins er et merke jeg har hørt mye positivt om, og da jeg fant ut at det var lurt å ha en egen rens fast i treningsbagen, var det denne jeg plukket ut. - Jeg trener såpass ofte, og det er ikke alltid jeg får dusjet rett etter trening, og det er ikke særlig bra å gå rundt med et tykt lag av tørket svette på huden i flere timer. Denne er derfor et av mine faste Arena-produkter, og er en "frothy face wash". Etter rens føles huden frisk ut, og den fjerner alt av sminke og annet skitt etter trening. Lukter godt gjør den også, og en bruker ytterst små mengder av gangen. Heldigvis kan den stå åpent i 24 måneder, så jeg slipper å tenke på å kaste den før den er brukt opp.Det er mine faste produkter, som jeg går tilbake til igjen og igjen. Ellers bruker jeg selvsagt også leppepomade, der går det vanligvis i Carmex, eller det jeg finner liggende rundt, og sjampoen jeg bruker er Bodyshops Ginger. Som sminkefjerner brukes jeg faktisk kokosolje, og det fjerner både foundation, vannfast maskara og matte leppestift så lett som bare det. - Og så er det noe mer miljøvennlig enn bomullspads og wipes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar