mandag 27. november 2017

Nye innkjøp og studiemotivasjon

Er det én ting som gir meg maks motivasjon til skolearbeid og lekselesing, så er det nye skolesaker og skrivebøker. Jeg hamstrer alltid inn på søte skrivebøker, penner og annet kjekt når vi er på ferie, noe som gjør at jeg gleder meg enda mer til å begynne på et nytt skoleår. I Norge kjøper jeg ikke like mye skolegreier, jeg føler nemlig alt dersom kvaliteten skal være på topp, er det estetiske på bunn. Jeg finner sjeldent virkelig fint stationary, og jeg blir rett og slett ikke motivert av knæsjfargede og stygge notatbøker.

Her om dagen fant jeg imidlertid en del fint på Ark i Stavanger, og kjøpte både notatbøker og tusjer. Egentlig skulle jeg bare bli med en kompis for å kjøpe en ny notatbok, men da jeg fant ei bok med fargeleggingsforside, måtte jeg bare ha den. Jeg fant en enkel en med ringperm, i tillegg til en uten, som jeg blir glad av å se på. Ringpermboken er allerede tatt i bruk, til historienotater, og sammen med de nye tusjene, ble forelesningen desto kjekkere.
Triplus fineliner-tusjene fra Staedtler har jeg sverget til lenge, etter at jeg fikk de i kalendergave for ett eller to år siden. Jeg har en enkel pakke med "vanlige" farger i, som jeg bruker til både fargelegging og notater. Nå fant jeg imidlertid en pakke med tusjer i pastellfarger, altså lyse og fine farger. Totalt seks tusjer, og jeg har allerede forelsket meg helt i den lys rosa. Bare se så fin!
Med nytt stationary er jeg absolutt klar for siste innspurt dette semesteret, og er skikkelig motivert for å gi en god innsats de neste ukene. Om ikke annet skal jeg i hvert fall bli motivert til å lese til halvdag i kjemi som jeg har onsdag formiddag! Nå skal jeg straks ned på Arena for å være instruktør på en løpegruppe, før det er hjem i seng. Det blir lite øving i dag, men i morgen har jeg så og si hele dagen ledig, og er klar til å repetere de fire kapitlene vi har gått gjennom til nå. Ønsk meg lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar