onsdag 1. november 2017

My November-list

Oktober har gått fort som fy, og vi er allerede i siste høstmåned, november. Oktober har vært en helt fantastisk måned, med masse te, Pumpkin Spice Latte og varme strikkegensere. Været har dessverre ikke vært på det fineste denne måneden, men de dagene vi har hatt opphold, har det vært helt nydelig ute. Kongsgård er uten tvil Stavangers fineste skole, spesielt når bladene på trærne som viser vei mot hovedbygget skifter farge og hele områder lyser i rødt, oransje og sennepsgult. Nå er det imidlertid ikke lenge til bladene forsvinner og været blir kaldere enn den behagelige høstkulden, så er det én ting jeg skal gjøre i november, så er det å nyte de siste høstdagene 2017 byr på!

♥ Levere fordypningsoppgave. Det er plutselig bare dager igjen til leveringsfrist for fordypningsoppgave i norsk, og jeg forbereder meg på noen siste dager med skriving, lesing og siste finpuss før mandag den 6. Denne uken har jeg - takk og lov - ingen vurderinger, så da skal dagene mine kun brukes på skole, trening og særemne.♥ Forberede meg godt til tentamensperioden. Skole er det mye av for tiden, men slik er gjerne høsten for meg, og spesielt nå i VG3. Bare to uker etter innlevering av fordypningsoppgave, begynner årets tentamensperiode, med halvdagsprøver i alle programfagene. Jeg skal med andre ord ha vurdering i matte, norsk, kjemi og engelsk onsdagene fra 22. november, og i år skal jeg være godt forberedt i alle fag. For øyeblikket har jeg en ganske grei følelse når det kommer til engelsk og norsk, matte er helt OK, mens det er litt verre med kjemi.♥ Jobbe videre med lappen. Jeg er godt i gang på trinn 3 i min reise mot sertifikatet, og allerede i morgen skal jeg på sikkerhetskurs på bane. Jeg har foreløpig null idé om hva det omhandler, utenom at det er det som på allment kalles glattkjøring, og at det skal være et utrolig kjekt kurs. Ellers så har jeg planlagt riktig så mange kjøretimer fremover, og med litt øvelseskjøring hjemme i tillegg, så går det i hvert fall fremover.

♥ Dra på musikal! I tillegg til å ha studiespesialiserende på Kongsgård er også Bjergsted og musikk, dans og drama-linjen der en del av Stavanger Katedralskole. Hver høst setter VG3 opp en musikal i et av programfagene, og i år er det mitt trinn som skal bli med i forestillingene. De setter om Tre nøtter til Askepott, med nyskrevet tekst og musikk, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har ikke fått til å sett musikalene de andre årene, men i år har Henrik og jeg allerede bestilt billetter, og skal se musikalen lørdag 25. november. Som jeg gleder meg! (Mer informasjon om årets Bjergsted kan finnes her, inkludert link til billettkjøp)


♥ Feire Arena 20 år. Treningssenteret jeg trener og jobber på, Arena Treningssenter, blir 20 år denne måneden, noe som skal feires. Så mye mer informasjon enn det er ikke klart enda, men jeg har allerede signert meg opp til å hjelpe både før og etter festen, og gleder meg veldig til å feire Stavangers beste treningssenter med tidenes gjeng!♥ Begynne på julehandelen. Åh, nå er det under to måneder til jul, og jeg gleder meg halvt ihjel allerede. Jeg er glad i høsten, men jul, det e-l-s-k-e-r jeg. Som jeg gleder meg til Gingerbread latte, gløgg, julekalender både fysisk og på TV, julemusikk, julekaker, julelys (i Fargegaten!), familiekos og ikke minst julehandel. Julehandel, og gavehandel generelt, er en av de kjekkeste typene med handel, og jeg gleder meg masse til å finne gaver til å pakke inn. Jeg har dessuten begynt å utforske med innpakning, så kanskje gavene fra meg blir noe mer pent pakket inn i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar