tirsdag 21. november 2017

Jubileumsuke på Arena

I år er det 20 år siden Arena Treningssenter åpnet, og i den anledning har vi denne uken jubileumsuke med tilbud og masse aktivitet på sentrene. Vi begynte allerede i går, med besøk av leverandører med smaksprøver og kroppsanalyse.

Jubileet skal også feires, noe som skjer på torsdag på Arena Hinna, klokken 18:30-21:30. Her kommer vi til å servere litt fingermat og drikke, presentere nytt utstyr og Rune Bjerg og DJ Robert skal underholde. Arrangementet er gratis, og er både for medlemmer og andre, det kommer det til å være ekstra tilbud på medlemskap.


Medlemskap er det imidlertid tilbud på hele uken. Fra 18-23. november får en 20 måneders medlemskap for prisen av 12, eller 6 måneders medlemskap til samme pris som vi hadde ved åpning i 1997. På selve jubileumsdagen, 23. november, kan en sikre seg trening for 20 kr i måneder i 20 uker (!) eller 20 PT-timer hvor en kan ta med en venn på PT-timene, uten å betale noe ekstra.


Jeg er veldig klar for en kjekk uke på Arena, og gleder meg utrolig mye til festen på torsdag. Jeg har ikke skole hverken torsdag eller fredag, så jeg skal også være med å forberede til arrangementet, slik at det blir best mulig.

Nå sitter jeg for øvrig og gjør siste forberedelser til halvdag i engelsk i morgen. Jeg kjenner meg rimelig klar, har lastet ned litt kilder og diverse, så nå er det bare det siste som skal gjøres klart. Jeg har et godt teppe rundt meg og en kopp gløgg, og bare koooser meg. I år tror jeg faktisk tentamensperioden kommer til å gå veldig greit, og synes både struktur, rekkefølge og tema er veldig greie. - Dermed er det bare å håpe at det går like greit som jeg føler det kommer til å gjøre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar