søndag 1. oktober 2017

Ting jeg vil gjøre i oktober

♥ Bestille frisørtime! Det er flere måneder siden jeg sist klippet meg, og det begynner å synes. Tuppene mine er slitt som bare det, og det ser virkelig ikke ut. Det er litt travelt på skolen for øyeblikket, så jeg satser på å få time en gang i høstferien.


♥ Skrive ferdig fordypningsoppgave. Det er enda over én måned til fordypningsoppgaven min i norsk skal leveres, mandag 6. november er datoen, men jeg begynner allerede å bli riktig lei av hele oppgaven. Nå har jeg lagt den fra meg i en uke, og så satser jeg på å stå på i høstferien og kun bruke de siste ukene på å finpusse. Jeg får mindre og mindre lyst til å skrive for hver dag som går, men jeg må bare prøve å holde motivasjon og skriving oppe ut måneden i hvert fall.

♥ Løpe utendørs! Henrik og jeg har tatt opp fjorårets søndagstur, og annenhver søndag løper vi rundt Stokkavannet, og annenhver rundt Mosvannet. Vi har kondisjonsprosjekt på skolen, så det er i hovedsak derfor vi begynte igjen, men de søndagsturene er rett og slett bare helt fantastiske. De siste ukene har det vært ganske greit vær og masse folk, men jeg håper vi klarer å fortsette med de ukentlige løpeturene også når været ikke er like fristende. - Det positive da er selvsagt at vi slipper å nærmest løpe slalåm mellom turgåere og syklister.


♥ Gode og hjemmelagde supper er skikkelig varmende når dagene blir korte og kalde, og i høst håper jeg på å lage et par supper hjemme selv. Jeg har prøvd meg litt frem med søtpotetsuppe og blomkålsuppe, sistnevnte som forøvrig er noe av det aller beste jeg vet om, men utover det overlater jeg stort sett middagen til pappa. I høstferien er jeg og mamma imidlertid hjemme alene uten guttene, så da får jeg mulighet til å prøve meg litt på kjøkkenet.

♥ Nyyyyte høsten for alt den er verdt. Varme drikker, skjerf-sesong, varme gensere, duftlys, kosekvelder, lesing og peiskos. - Ikke minst så er Kongsgård helt n-y-d-e-l-i-g nå som bladene begynner å falle fra trærne. Det er ingen tvil om at det er Stavangers fineste skole.


♥ Ta sertifikatet. Liiiiiitt skummelt å skrive dette ned, men om ikke nøyaktig i oktober, så ønsker jeg å ta billappen i høst. Det begynner å bli en stund siden jeg ble 18, og jeg kjenner jeg angrer veldig på at jeg ikke begynte med kjøretimer og trinnkurs før. Nå har jeg ikke engang tid til å ta trinnkurs, og jeg merker dessuten at både mamma og pappa, og for øvrig de fleste rundt meg, begynner å bli utålmodige når det kommer til kjøring.

Alt i alt, skal jeg ha en veldig fin oktober! ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar