torsdag 12. oktober 2017

Studietur til EdinburghJeg blir alltid ufattelig reisesyk når høsten nærmer seg, og jeg studerer planleggingsdager og helger i håp om å reise bort, om bare i et par dager. Jeg er utrolig glad i å reise, og foretrekker å alltid ha en reise å se frem til. Familien har ikke noen reiser på tapetet foreløpig, utenom at mamma og pappa skal en tur til Texas i november, men nå har jeg heldigvis en egen tur å se frem til. I slutten av januar reiser jeg nemlig med klassen min i samfunnsfaglig engelsk til Edinburgh på studietur.
Edinburgh er hovedstaden i Skottland, og ligger på UNESCO sin verdensarvliste. Ellers ser det ut som en utroooolig vakker by, med et like fint universitet. Jeg har begynt å se litt på reiseblogger og slikt etter tips til hva en burde gjøre i byen - slik jeg har forstått det får vi gå litt rundt alene - og jeg gleder meg bare mer og mer. Jeg har sålangt forelsket meg helt i alle de britiske byene jeg har vært i, og jeg håper at jeg opplever Edinburgh likeledes.
Nå er det forsåvidt ganske lenge til vi skal reise, det er tross alt utpå nyåret, men med betalinger i boks og billetter bestilt, klarer jeg ikke å la være å glede meg. Vi har sett filmer fra de tidligere studieturene til Edinburgh, og jeg er veldig glad jeg valgte å reise med engelsk-klassen. De andre valgmulighetene jeg sto mellom var Málaga med kjemi (og biologi) og Hamburg med kjemi (og fysikk), og selv om jeg gjerne skulle ha besøkt Hamburg, er jeg ikke over gjennomsnittet interessert i kjemi, heh, og derfor er jeg ganske sikker på at Edinburgh var det rette valget. Ellers har vi fått lite informasjon om hva vi faktisk skal gjøre i byen, men jeg uansett regner jeg med at det blir en kjekk uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar