fredag 20. oktober 2017

Morgenhelt 2017

Jeg liker å trene, men med mye jobb og skole er det ikke alltid like lett å få inn treningsøkter i hverdagen. Heldigvis åpner senteret mitt, Arena, tidlig, så jeg har mulighet til å få øktene unnagjort før skolen. - De siste månedene har jeg faktisk vært nede og trent om morgenen minst to ganger i uken.

Selv om jeg synes morgentrening er både oppfriskende og deilig, og gir grunnlag for en mer våken Marlene, blir det vanskeligere og vanskeligere å komme seg opp tidlig om morgenen. Nå for tiden er det både vått, kaldt og mørkt ute, og da frister det virkelig ikke å dra seg opp av den varme sengen før seks. Nå har jeg derimot fått enda en motivasjonsfaktor, i tillegg til godfølelsen det gir, for å stå opp og trene, nemlig Arenas Morgenhelt-kampanje.Arena har Morgenhelt-konkurransen hver høst, og det går ut på å trene nede på senteret før klokken slår åtte. Klarer en dette 10 ganger før 31. desember - kampanjen begynner nå på mandag 23. oktober - får en et kaffekrus i belønning. For å registrere øktene må en registrere seg i bookingterminalen, enten ved å gå på en gruppetrening, eller apparattrening i senteret. Jeg har fått koppen tre år på rad nå, og selv om jeg ikke er så veldig glad i annen kaffe enn Starbucks, er det utrolig motiverende å se den i kopphyllen på kjøkkenet.

Morgenhelt 2017 begynner allerede på mandag, men selv har jeg en løpetime og får ikke trent selv den morgenen. På tirsdag er jeg imidlertid tilbake, for min ukentlige tirsdagsintervall med Marielle. Resten av uken er jeg usikker på hvordan blir, men jeg håper i hvert fall jeg får trent enten onsdag eller torsdag og. Koppen skal jeg i hvert fall greie å få før desember!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar