tirsdag 31. oktober 2017

BodyCombat

Arena tilbyr stor variasjon innenfor gruppetimene, og jeg har helt siden jeg begynte å trene der hatt som mål at jeg skal ha prøvd ut alle gruppetimene vi har. Til nå har jeg prøvd alle uten om tre tror jeg, og det er på tidspunkt jeg jobber selv. Selv om jeg har prøvd så og si alle timene, vet jeg generelt sett hvilke timer jeg foretrekker å trene på, og jeg er såpass heldig at de aller fleste av de timene passer fint inn i ukesplanen min. Er det én time jeg imidlertid skulle ønske var plassert litt annerledes på timeplanen, så er det BodyCombat.BodyCombat er en av Les Mills-timene vi har, og er en mixed martials art-økt. I løpet av timen trener en kondisjon, og det med kampsport-inspirerte øvelser. En trener bein, armer, rygg, skuldre og core, mens en brenner kalorier, utfordrer koordinasjon, smidighet og fart. Til tross for at timen er inspirert av kampsport, er det ingen fysisk kontakt med andre, og ved hjelp av alternativer kan timen utføres av alle, uansett utgangspunkt.

For mange år siden, lenge før jeg selv begynte på Arena, gikk pappa mye på gruppetimen. Det var favoritten hans, og jeg kunne ikke vente til jeg selv skulle få prøve meg i salen. Det tok imidlertid litt lenger tid enn planlagt, for da jeg begynte på Arena var ikke Combat lenger en del av timeplanen. Nå er den heldigvis tilbake, med Jorge og Gillian som instruktører, og Marielle og Maren er under utdanning.Jeg har prøvd BodyCombat både en gang under et Danmark-opphold og på Arena, men på timeplanen nå krasjer det med jobb for meg. Ukens time er nemlig ti over seks torsdag kveld, og jeg er ikke ferdig på jobb før seks, og rekker dermed ikke timen. Denne uken er derimot litt spesiell, og på grunn av en bortreist instruktør kjørte Marielle en ekstra Combat-time i dag halv seks. Jeg hadde selv time halv syv samme dag, så den timen passet perfekt, bortsett fra at jeg måtte dra et par minutt før slutt for å gjøre meg klar til min egen time. I anledning Halloween kjørte Marielle, sammen med Kristin, Jorge og Maren, Halloween-tema, hvor instruktørene kjørte på med ansiktsmaling og noen av medlemmene kom med masker. Utroooolig kjekt.
Jeg har faktisk ikke vært på en av Marielle sine timer før nå. Hun kjørte Combat sammedn med Gillian og Jorge på gruppetreningsmaratonet, men det var typisk nok etter at jeg hadde gått, så i dag var første gang jeg var blant "publikum" mens hun instruerte. Derfor var det på tide, og timen hennes var bare helt rå. Masse folk, god energi, bra musikk, og selv om jeg ikke følte meg like fierce som instruktørene, var det en skikkelig bra time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar