tirsdag 5. september 2017

Sweater weather

Åh, som jeg elsker høst! Jeg har sittet på Tumblr de siste dagene og lengtet meg bort i peis, kosesokker, te og kafébesøk. Pumpkin Spice latte, blader i alle farger, duftlys og varme gensere. - Og når det gjelder sistnevnte, gjett hvem som har gått til innkjøp av nye ullgensere.
Gensere er ikke noe jeg har så alt for mye av, utenom tykke, strikkede ullgensere eller tynne crop tops. Mariusgenser føler jeg enda ikke helt for å gå i, delvis på grunn av at den er v-a-r-m og delvis på grunn av at måten jeg "stylet" den på ble kommentert i skoleavisen, aha. Det er hvert fall unnskyldningen min, og den siste uken har jeg kjøpt meg to gensere.Den første er en beige-brun genser fra Arnie Says, kjøpt på Capone. Jeg kjøpte den en dag jeg kom vår på skolen etter uventet regn, og forelsket meg helt i både farge og stoff. Genser nummer to ble kjøpt i dag, på Høyer, og er en mørk grønn fra Samsøe Samsøe. Litt tykkere enn den første, men helt nydelig den også.

Selv om jeg har veldig, veldig lyst til å kjøpe mer høstklær - deriblant en beige kåpe, støvletter og et skjerf fra Holzweiler - skal jeg i hvert fall prøve å ikke shoppe så alt for mye nå fremover. - Bankkontoen har enda ikke helt kommet seg fra USA-turen, så jeg får heller ønske meg litt til jul, aha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar