fredag 29. september 2017

Gruppetreningsmaraton på Arena Treningssenter

Nå for tiden skjer det utrolig masse kjekt på Arena. Det er bare uker siden vi arrangerte Kyst Convention og Arena til Arena-løpet, og allerede på lørdag er det et nytt arrangement på senteret vårt på Hinna. Fra klokken 09:30 til 12:30 er det gruppetreningsmaraton i både aerobic- og sykkelsal, og vi på Arena gleder oss til å spre motivasjon og treningsglede.

I aerobic-salen kjører vi halvtimes-økter, og vi begynner 09:30-10:00 med BodyAttack, før vi fortsetter med Grit Strength/Plyo-kombinasjon, BodyCombat, Sh'Bam, BodyStep og BodyBalance. Her er det altså mulighet til å prøve ut flere av timene vi tilbyr. Også i sykkelsalen blir det maratontrening, og der har vi tre instruktører som skal pushe og motivere til tre timer på sykkel. Jeg skal selvsagt også selv være med på maratonet, og er med i aerobicsalen. Sammen med Jorge skal jeg kjøre Grit Strength og Plyo klokken 10, og det blir kanonbra. Vi skal ta medlemmene gjennom Grit #22, som bare er helt rått program.


Treningsfesten begynner altså klokken 09:30, og alle Arena-medlemmer har mulighet til å ta med seg en venn på timene. Tre timer med gruppetrening er tomt, men med såpass forskjellige timer er målet å få med mest mulig på alle timene. Dessuten blir det premieutdeling underveis!

Ellers så tilbyr vi nå i høst både kroppsanalyse og løpekurs. Kroppsanalyse tilbys i sammenheng med Sprek Norge, og ved hjelp av maskinen InBody 770 kan en få vite % kroppfett, antall kilo muskelmasse, muskelfordeling, visceralt fett og overall helsestatus. På Hinna kan en teste seg 3. oktober fra 9-11 og 16-19, mens det på Klepp er onsdag 4. oktober til samme tid. Mer informasjon kan finnes HER. Nye løpekurs med vår løpeinstruktør, Mari Mauland, som dessuten også er fysioterapeut og sertifisert Vivo Barefoot Natural Running Technique Instructor. Kurset inkluderer teknikkøvelser på tredemølle, styrkeøvelser og tøying, med mål om en mer avslappet og effektiv løpestil. Vi har satt opp kurs 17. oktober og 28. november klokken 17 på Hinna, og på Klepp torsdag 30. november, også klokken 17. Mer informasjon kan finnes HER.Vi planlegger også gruppetreningsmaraton på Klepp i løpet av høsten, og med den årlige Morgenhelt-kampanjen som snart begynner igjen, er vi på Arena klare for en skikkelig sprek treningshøst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar