lørdag 5. august 2017

The Contented Sole, Maine

Lokal tid: 22:17

To dager i New Hampshire er nå over, og familien befinner seg nå i Bristol, Maine. Her bor vi i et hus gjennom Airbnb, og sålangt er vi veldig, veldig fornøyde. Stor tomt, fine rom og hyggelige mennesker. - Ja, her har vi sånn sett leid en del av huset, mens eierne bor i en annen. Vi ankom huset ganske sent på ettermiddagen, og etter omvisning og litt avslapping dro vi rett til middag.

I Maine fisker de veldig masse hummer, vi skal faktisk på hummerfestival i morgen, og derfor ønsket vi å spise sjømat i dag. Vi fikk anbefalt restauranten The Contented Sole av vertene våre, og dro dit. Det så ut til å være et godt valg fra første stund, med masse folk, live musikk og dessuten en fantastisk beliggenhet. Rett ved vannkanten og med bord på piren utenfor. Vi har slitt litt med kalde kvelder tidligere, i forhold til Texas er ikke New England  varmt, og satte oss derfor inne. Det var dog veldig åpent, med store vinduer og åpne døråpninger.

Vi begynte med skjell som forrett, før vi bevegde oss over på hummer og annen sjømat. Mamma og Sindre bestilte to ulike typer hummer-sandwich, mens pappa og jeg gikk for fisketaco. Vi delte imidlertid litt alle sammen, så jeg fikk smakt både hummer og tidenes beste hjemmelagde fries.
Restauranten var definitivt et godt valg, og nå gleder jeg meg masse til festival i morgen. Mamma snakket om at dagen begynte med en parade, så det blir trolig action fra morgen til kveld. Vi skal være i Maine frem til søndag, og avslutter besøket vårt med et aldri så lite 5K løp, en del av hummerfestivalen her nede. Denne helgen blir bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar