onsdag 9. august 2017

Providence, Rhode Island

Lokal tid: 21:53

Stat nummer åtte er nå besøkt på denne USA-turen, nemlig Rhode Island. Egentlig skulle vi bare innom syv; Vermont, Maine, Massachusetts, Connecticut, New Hampshire, New York og New Jersey, men ettersom vi da hadde besøkt alle statene fra Maine til Florida utenom Rhode Island, bestemte vi oss for å ta en liten omvei på turen til New York, og stoppe innom statens hovedstad, Providence.

Egentlig skulle vi i dag begynne dagen ved Harvard University og områder der. Vi kjørte faktisk også bort, men der var det allerede fullt i biler og ikke en ledig parkeringsplass å finne. Etter en god halvtimes leting droppet vi dessverre hele greia, og kjørte videre sørover. Siden vi da hadde litt ekstra tid, dro vi til Providence i Rhode Island.Som en fin forandring fra de tidligere statene, var det i Providence varmt og fint vær, noe som passet ettersom vi parkerte bilen og oppdaget byen til fots. Mamma ønsket å se noen fargerike hus hun hadde sett på Google, og vi gikk rundt i byen på leit etter disse. De fant vi imidlertid ikke, men i stedet fant vi masse kul gatekunst. Overalt i byen var det digre veggmalerier og slikt, i tillegg til retro butikker og salonger.


Så utrolig god tid hadde vi imidlertid ikke, og etter en liten byvandring satte vi kursen videre. Nå befinner vi oss utenfor New London, på et relativt shitty hotell. For å si det slik, jeg får litt American Horror Story sesong 5-vibber av hele hotellet, og det snakker kanskje for seg. Vi skal (heldigvis) bare bli her en natt, før vi setter kursen mot New Yoooork etter en aldri så liten joggetur. Mamma og jeg skal jogge langs Niantic Boardwalk, mens guttene venter i bilen. De glemte nemlig igjen joggeskoene i Maine, og de er på vei til hotellet i New York med posten. Mamma og jeg lurer litt på om det kanskje var med vilje, ettersom pappa lurte på om vi ikke kunne pakke ned joggeskoene for ferien etter løpet... Så heldige er de nok uansett ikke, ettersom skoene er på vei til New York, og vi skal jogge i Central Park!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar