lørdag 26. august 2017

Kyst Convention 2017

De siste årene har Arena hver høst hatt et samarbeidsarrangement med to-tre treningssentre nord i fylket, hvor det en lørdag arrangeres masse forskjellige treningstimer. Det er på et forskjellig senter hvert år, og i dag var det Arenas tur til å få et lang, variert og kjempekjekk treningsopplegg.


På planen i dag sto Les Mills timer som Bodybalance, Grit Cardio og Cxworx, mens de andre sentrene bidro med "Sprettrumpa", aerobic og dansetimer. Dessuten var det gang i spinningsalen hele dagen, og foredrag for ansatte i barnepass-området. Arena har også fått yoga på timeplanen nå, og den nye instruktøren vår Tone, hadde sin første time.
Jeg jobbet uheldigvis til to i dag, så jeg gikk glipp av mye av det som skjedde i gruppetreningssalen. Når jeg først kom på Arena var det imidlertid enda god gang og masse folk. Jeg ble ikke med på noen timer selv, men var tilskuer til både aerobic og dansetime, før jeg deltok på et foredrag av Les Mills sammen med flere av de andre ansatte.Selv om treningsdagen er ferdig for nå - siste time var yoga kvart på fem - er ikke Arena ferdige helt enda. Vi skal ha sosialt og kos i kveld, så nå skal jeg straks gjøre meg klar for en kjekk kveld med en helt fantastisk gjeng!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar