tirsdag 14. juni 2016

Update: Arenas sommer-challenge

I begynnelsen av mai begynte Arena en sommerkonkurranse. Konkurransen går ut på å få 2016 poeng i løpet av perioden 1. mai til 10. september. For å sanke poeng kan en trene inne på Arena-sentrene, i tillegg til å gå turer utendørs.

Konkurransen foregår på appen Trimpoeng, og en får poeng ved å sjekke inn på elektroniske uteposter på turmål, eller registrere seg på gruppetimer, studiotrening eller PT-trening på senteret. En trenger likevel ikke å være medlem på Arena.

En får ulikt antall poeng for aktivitetene:
- Gruppetrening: 60 poeng
- Personlig trening: 101 poeng
- PT-gruppe: 75 poeng
- Studio: 50 poeng
- Arena til Arena-løpet: 516 poeng
- Uteposter: 10-60 poeng


Alle som kommer i mål får en Arena skopose i premie, og er med i trekningen av en iPad, 6 måneder gratis medlemskap eller 10 PT-timer. En får også premier når en når delmål underveis, 700 poeng gir en premie fra Nutramino og 1300 poeng gir en Arena halsvarmer. Jeg har for øyeblikket 1695 poeng, og har dermed fått både Nutramino-premien og halsvarmeren.Nå mangler jeg bare 321 poeng før jeg har nådd sommerens mål, og jeg håper faktisk å kunne fullføre innen juni er omme, om ikke mye før. Det er flere som har fullført allerede, og siden vi snart får ferie satser jeg på mye tid på Arena, slik at jeg også blir en av dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar