lørdag 2. april 2016

Start - Viking

I dag morges dro vi til Kristiansand for å se Viking spille bortekamp med Start på Sør Arena. Vi dro inn fra morgenen av, slik at vi kunne spise lunsj der i forkant. Vi hadde planer om å spise på Herlig Land, men der var det helt fullt. Faktisk virket det som om hele byen var full av folk, til tross for trist vær. Vi endte i stedet opp på Hos Naboen, hvor jeg smakte en helt fantastisk club sandwich.


Etter lunsjen tok vi turen mot arenaen, hvor det allerede var stappfullt av Stavanger-folk. Nærmest 1000 Viking-supportere hadde tatt turen til Kristiansand i anledning kampen, og vi fylte opp hele den nedre siden av bortesupporternes kortside. Gøy!

Viking tok initiativ allerede fra start, og Viking hadde flere sjanser. Da ga uttelling etter en halvtime, da Abdullahi scoret etter innlegg fra Danielsen. Viking fortsatte ganske bra, men gikk bare inn i garderoben med en 0-1-ledelse.


Start kom mer med i kampen etter pausen, og hadde en sjanse som lett kunne blitt til en utligning bare fem minutter senere. Viking hadde helt ok kontroll likevel, helt frem til slutten av kampen, hvor de ble én mann mindre etter en hodeskade. Start hadde da flere sjanser som var veldig nære, men Viking hadde også en skikkelig stor sjanse selv.Selv om begge lagene var nære på mot slutten, vant Viking kampen 0-1. De ligger nå på 3. plass, med like mange poeng som serieleder. En fin start på serien, med andre ord. Neste kamp er allerede neste søndag, og da blir det hjemmekamp mot Odd. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar