mandag 21. mars 2016

Viking - Sarpsborg 08

Tippeligaen 2016 ble for Vikings del sparket i gang forrige mandag, da de vant 0-2 mot Vålerenga på bortebane. Sesongens første hjemmekamp ble spilt i går, og da tok Viking imot Sarpsborg 08. Hele familien var på kampen, mamma, pappa og Sindre reiste faktisk hjem fra hytten for å komme på Stadion.

Se på den himmelen, den var helt lilla!

Kampen var ganske sjansefattig i starten, i hvert fall for Vikings del, og det virket som om Viking ikke kom helt med i spillet før etter et kvarter. Gjestene styrte spillet, og hadde flere angrep, uten å komme til noen skikkelig avslutning. Etter nesten en halvtime hadde Viking to sjanser, men det hadde også Sarpsborg 08. Det var helt utrolig at de ikke tok ledelsen, da en av spillerne deres kom alene med Iven Austbø. Heldigvis satte han ballen utenfor stangen. Til pause hadde ingen av lagene klart å score, og det sto 0-0.Det skjedde lite i de første minuttene etter pause. Bortsett fra en Viking-heading som traff stangen var ordinær tid av andre omgang ganske sjansefattig. På overtid, derimot, var Viking veldig nære å score, med Mathias Bringaker. Ballen dundret i tverrliggeren, og etter denne sjansen burde Viking fått straffe, da en Sarpsborg-spiller handset etter et skudd i 16-meteren. Det fikk de imidlertid ikke, og dommeren har vært ute og beklaget i etterkant.


Kampen endte dermed 0-0, og begge lagene fikk ett poeng. Likevel har ikke Viking sluppet inn mål i Tippeligaen enda, så det er i det minste bra.

Vi reiste sørover med en gang kampen var ferdig, og til tross for at det ikke ble seier, var heldigvis ikke stemningen for dårlig. Neste Tippeligakamp er ikke før 2. april, og da møter Viking Start i Kristiansand. Vi har jo hytte ved Lyngdal, ikke langt fra Kristiansand, så jeg regner med vi reiser for å se kampen. Det er alltid gøy å se Viking spille på bortebane, og jeg blir ekstra glad om jeg får en dag i Kristiansand i tillegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar