mandag 7. mars 2016

Viking - Rosenborg

I går spilte Viking siste treningskamp før seriestart, mot Rosenborg på hjemmebane. Alle sesongkortholdere fikk gratis inngang, men jeg fikk i stedet bli med Heidi og familien hennes i en av VIP-boksene.Heidi er ikke så veeeeldig interessert i fotball, så vi gikk inn i boksen igjen litt uti andre omgang. Det var litt kaldt ute, og vi bestemte oss for å prøve ut den nye mCash-appen til SR-bank som Viking har begynt å bruke. Appen var skikkelig grei og enkel å bruke. Etter å ha lagt inn penger eller kort, var det bare å kjøpe det en ville ha i kiosken gjennom appen. Videre var det bare å vise mobilskjermen med bekreftet kjøp i kiosken. Dette gikk veldig raskt, og det var ingen kø i kiosklukene som brukte mCash.


Kampen i seg selv var ganske grei, Rosenborg dominerte første omgang, men de klarte ikke utnytte det med mer enn én scoring. I andre omgang var Viking bedre, uten å skape de altfor store sjansene. 16 minutter før slutt utlignet de likevel med debutanten Mathias Bringaker.

Selv om Viking spilte 1-1, var det en ganske kjekk kamp. Serien starter allerede neste uke, 14. mars og da møter Viking Vålerenga på bortebane. Samme uke er også sesongens første hjemmekamp, mot Sarpsborg 08. Jeg skal selvfølgelig på kampen, og satser på at Viking får en god start på Tippeligaen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar