torsdag 4. februar 2016

Koseuke

Denne uken har Kongsgård internasjonaliseringsuke, som betyr at nesten hele tredjeklasse er på studietur. Ettersom vi deler flere lærere med vg3, er flere av våre lærere også ute og reiser, og dermed har timeplanen vår vært ganske annerledes de siste dagene.

For eksempel har vi hatt foredrag om mobbing og stressmestring, matteverksted og informasjon om skolens solidaritetsprosjekt, PIS. Vi har selvfølgelig hatt en del undervisning også, med unntak fra engelsk, geografi og spansk, men det har vært mye kos i timene. I forrige uke satte kontaktlæreren vår opp en oversikt over hva vi skulle gjøre for å få uken så kjekk som mulig, og på planen sto det både te- og kakaodag, kakedag og fruktdag.

I går var kakedagen, og to stykker i klassen pluss læreren vår tok med seg kake. Dermed ble det kakefest i midttimen, med to brownie-kaker og en helt sykt god gulrotkake med blåbær. :)


Morgendagen er imidlertid ikke like koselig, med heldags diktanalyse i hovedmål. Neste uke blir heller ikke særlig rolig, med prøve i samfunnsfag og innlevering av et essay i engelsk. Ellers er det bare én uke igjen til ferie, så jeg har i det minste noe å glede meg til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar