fredag 1. januar 2016

New Years Eve

Godt nyttår!

De siste timene av 2015 tilbragte jeg hjemme hos Rebekka og familien hennes. Hele familien ble inviterte bort til dem på middag og kos for å ønske 2016 velkommen. Vi ble ønsket velkommen med velkomstdrinker - bobler i champagneglass. Veldig classy.Vi hadde med selvfisket hummer fra Korshamn, som vi hadde til forrett. Vi hadde kokt den på forhånd, og var klar til å spises kort tid etter at vi hadde kommet.


Etter forretten ble hovedrettene gjort klare; pinnekjøtt og kalkunfillet, med alt tilbehør. Jeg liker ikke pinnekjøtt, men kalkunen var kjempegod.Desserten - creme brulée - ble servert like før klokken 12, og så snart den var spist opp, var det ut og se på rakettene. Siden det blåste sånn på formiddagen hadde vi bestemt oss for å droppe fyrverkeri, men da klokka var 12 var det blikkstille. Heldigvis hadde ikke andre gjort det samme som oss, vi fant oss en plass med kjempegod utsikt, og fikk sett masse flotte raketter.


Vi fikk en flaske med rosa champagne som ble poppet rett over klokka 12.Etterpå ble vi sittende og prate enda noen timer, og vi gikk ikke hjem før i 3-tiden. Det var en utrolig koselig nyttårsfeiring. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar