lørdag 2. januar 2016

London dag 1

Vi kom frem til London sent i går kveld, mye senere enn det vi egentlig planla, og derfor la vi oss nesten rett etter vi kom frem til hotellet. På grunn av reparasjon på toglinjene, var Gatwick-ekspressen stengt, og vi måtte kjøre buss i stedet. Bussen tar over tre ganger så lang tid som toget, så det var ganske kjipt. Vi spiste heller ingen ting mellom fly- og bussturen, og hele familien var derfor skrubbsultne da vi kom frem.

Hotellet vi bor på er et Holiday Inn Express, og ligger i Kensington-området. Det er litt avsidesliggende, og det er ikke noe særlig med butikker her. På grunn av dette, og på grunn av andre åpningstider i sammenheng med nyttår, sleit vi med å finne noe å spise. Vi endte opp på fastfood-kjeden Chicken Cottage. Det var egentlig ganske godt - til fastfood å være -, og en fin avslutning på dagen.


I dag morges begynte dagen i Covent Garden. Her gikk vi innom Jack Wills, Reebok, Calvin Klein-underwear og Gap. Jeg skulle se etter Les Mills Reebok pump-skoene, et par gensere og enda et par MyCalvins. Typisk nok fant jeg ingen av delene, og pump-skoene er faktisk ikke å finne i butikkene i England enda.


Etter Covent Garden gikk vi nedover Leicester Square mot Picadilly Circus. Her var vi innom Lillywhites, for å se etter treningstøy, før vi dro videre oppover Regent Street. Vi hadde ikke særlig mye tid, siden vi skulle på Arsenal-kamp klokken tre, og det var bare Sindre som fant seg noe.

Arsenal-kampen var ferdig rett før klokken fem, og så brukte vi en god time på å komme tilbake til sentrum. Vi trodde butikkene skulle stenge klokken seks, og hadde dermed ikke lagt opp til shopping etter kampen. Det viste seg at de aller fleste butikkene hadde åpent helt til klokken ni, så vi fikk tid til litt shopping i Oxford Street. Jeg fant meg en gulbrun kjole på Urban Outfitters, et par New Balance hverdagssko og litt treningstøy.Kvelden ble avsluttet i China-Town, på restauranten Golden Dragon. Golden Dragon serverer verdens beste pecking duck in pancakes, og vi spiser alltid der når vi er i London. I tillegg til pecking duck, hadde vi frityrstekt sjøgress og prawn crackers. Elsk!
I morgen tidlig åpner ikke butikkene før klokken tolv, så vi trenger ikke stå opp særlig tidlig. Vi begynner da i High Street Kensington, på Urban Outfitters-butikken der. Både morgendagen og mandag er dedikert til shopping, så jeg skal nok få kjøpt mye mer. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar