søndag 13. desember 2015

Stavanger Marathon 2016

Hvert år arrangeres Stavanger Marathon den siste lørdagen i august. Jeg var med for første gang i år, da løp jeg 10 kilometer, og nå har jeg nettopp meldt meg på neste års arrangement. Imidlertid er jeg blitt helt gira på (- i hvert fall på tanken på -) å løpe halvmaraton, og derfor meldte jeg meg på den litt lengre distansen denne gang.

Jeg har altså meldt meg på i halvmaraton-klassen, og jeg satt inn sluttid på rundt 2:05. Dersom jeg trener hardt nok, tror jeg jeg kan klare å komme under to timer, men det får jeg se med tiden.


Forhåpentligvis går løpet bedre for meg i 2016 enn det det gjorde i år. I år trente jeg nemlig alt for lite i forkant av løpet, og selve løpet gikk skikkelig dårlig. Jeg fullførte med en gjennomsnittsfart på 6:11 min/km, og fullførte på 1:01:56. Det er ikke en sååå dårlig tid, men fem minutter dårligere enn min personlige rekord på mila. Neste år skal jeg ikke ta sommerferie fra trening!Dersom noen har lyst til å løpe med meg, eller delta på 10 km eller helmaraton, får alle som melder seg på løpet innen 2. juledag (26. desember) 50% avslag på startkontingenten. Du kan dermed spare mye på å planlegge frem i tid! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar