søndag 29. november 2015

Bryllupsfest

I september giftet en av fotografene på Studio Hjelm, Linn, seg i New York. De hadde ikke noe stort bryllup, bare hun og mannen, pluss Stine Lise, også fra Studio Hjelm, som ble med som fotograf. Siden hverken venner eller familie var tilstede på vielsen, hadde de i går kveld bryllupsfest sammen med dem.

Brudeparet trengte noen til å hjelpe til med litt servering og rydding på kvelden, og spurte om Heidi og jeg var interesserte. Det var vi, og i går ettermiddag dro vi ut til Hundvåg, hvor festen ble holdt. Brudeparet ankom rundt seks, og før det tente vi lys, helte champagne i glass og pyntet med gullfargede heliumballonger. Lokalet var også pyntet med brudebildene fra New York.


Rundt klokken syv ble det servert tapas fra Déjà Vu. Vi serverte hvitvin og brus til gjestene, men ellers var det ganske lite å gjøre. Etter middagen derimot, ble det plutselig kjempetravelt. Det var godt over 50 tallerkener og mye mer bestikk vi måtte vaske. Heldigvis var det vaskemaskin, som vi fikk til etter hvert.


Senere på kvelden ble kaker, kaffe og "dessert"-alkohol, og brudeparet danset. Når kakene ble flyttet ut på bordene, fikk vi spise rester fra tapasen. Det var utrolig mye godt, blant annet laksespyd, tacokjøttboller, kamskjell og søtpotetchips.Folk begynte å gå rundt klokken ett, og etter å ha flyttet inn mesteparten av kakefatene, dro også vi hjem. Jeg har aldri servert noe før, så dette var en ny og spennende opplevelse. Det var faktisk ganske gøy, spesielt utover kvelden når vi fikk mer å gjøre! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar