søndag 18. oktober 2015

Sushi-kveld

I går kveld hadde jeg besøk av Heidi. Vi begynte på et film-prosjekt i spansken på fredag, og vi bestemte oss for å få en god start på prosjektet, og filme litt lørdag kveld. Sushi ble bestilt, på Kvadrat ettersom vi ikke kom på at Sabi også har avdeling på Hinna, og jeg skulle ta bussen ut for å hente maten mens Heidi gjorde seg ferdig på jobb.

Vi bestilte to makier; spicy laks og avokado, og tempura special. Sabi sin tempura er utrolig god, og den blir nesten bedre sammen med avokado i maki-ruller.


Etter at vi hadde spist, satte vi på filmen 10 ting jeg hater ved deg, og begynte å rense jordbær og smelte sjokolade til sjokoladefondue. Vi koste oss også med knuste isbiter med saft og popcorn med karamellsmak. Vi så også Babysitter's Black Book, som handler om en barnevakttjeneste som utvikler seg til en ekskortetjeneste. Filmen er faktisk basert på en sann historie, og var utrolig bra. Den var veldig trist, og mot slutten satt jeg faktisk med tårer i øynene.
Vi la oss rett etter midnatt, slik at vi skulle være opplagte til en liten tur søndags morgen. Det var en skikkelig koselig film, og vi fikk også startet litt på spansk-prosjektet. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar