torsdag 25. desember 2014

Julaften

Gjestene våre kom før klokka fem, og middag ble severt én halvtime senere. Mens vi ventet på at maten skulle bli ferdig, kom julenissen på besøk - med gaver i Arsenal-bag.Vi spiste ribbe, pølse og medisterkaker, med grønnsaker, poteter og waldorf-salat ved siden av. Etter middag spiste vi dessert; farmors Daim-is, mandarin-gelé og riskrem, og så begynte vi å pakke opp gaver.
Jeg fikk utrolig mye gøy i år!

Av mamma, pappa og Sindre: Marc by Marc Jacobs-veske, Marc by Marc Jacobs PC-bag, YSL-maskara og varmeflaske.Av mormor og morfar: Nike treningstights, 2XU treningsstights, Nike Miler kortermet treningstopp og Nike Miler langermet treningstopp.Av farmor og farfar: UGGs og carepackage med te og sjokolade.
Av tante, Simen og Hedda: kosesokker, cardigan og husholdningsutstyr (inside joke).


Av onkel, tante, Henrik og Jarle: husholdningsutstyr (inside joke) og gavekort

Av tante Irene: Nike treningstights

Av tante Netti, Kjetil, Emilie og Oliver: ring og Nike Pro-shorts


Av Santa Fe, Texas-nissene: tekopp med masse godteri oppi.


Av nissen: hestekam (inside joke) og retro verdenskart

Av venner: duftlys og te (Haakon), bilderamme med bilde av oss, en pyntestein og leppomade (Helene), duftlys og lysskål (Mathea), Nike Miler kortermet treningstopp (Silje, Frida og Sofie), treningstopp, tights og hals (Ylva, Lola og Victoria), leppestift (Ine og Erle), smykke og øredobber (Melinda), The perks of being a wallflower (Thale) og Clockwork angel (Lisa).På slutten av kvelden kom også den beste gaven, snøøøø!

TUSEN TAKK FOR ALLE GAVENE, OG HA EN FORTSATT FIN JUL! :)

Alle bildene er tatt i vår ikke-så-ryddige stue, så forhåpentligvis får jeg tatt noen bedre bilder i ferien, når vi er i Korshamn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar