søndag 7. desember 2014

Jul i hus

I dag er det andre søndag i advent, og vi har fått opp juletreet. Vi har for andre år på rad falskt tre, og derfor kan vi sette opp treet nå, uten å være redde for at treet blir tørt og begynner å drysse før jul. I år skal julefeiringa være hos oss, og derfor har vi tatt litt ekstra i, og pyntet huset skikkelig.

Sindre fikk i år ansvar for nisseplassering, så nå er hele stua full av nisser. Vi har bestemt oss for å ikke henge opp den grusomt stygge, men kjempekoselige, hjemmelagde julepynten i år, så dorullnissene ble liggende i eska med julepynt.

Det er aldri skikkelig jul uten litt jule-trøbbel, og det gjelder også her i heimen. Noen glemmer sønnen hjemme og andre brenner ribba, mens vi klarte å miste ene eska med juletrepynt da vi bar den ned fra loftet. Da vi hadde fått ryddet opp og støvsugd opp alt glasskåret, satte vi igang med å pynte treet.Noe av det første som må på treet, er Arsenal julekulene våre.


Noen gaver ligger allerede under treet

Som en avslutning på kvelden ble to adventslys tent. ♥Nå skal jeg spise litt pepperkaker, og feire at om 17 dager er det jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar