tirsdag 14. oktober 2014

Viking - Folkets Lag

I dag var det veldedighetskamp på Viking Stadion, og jeg var selvfølgelig til stede. Viking møtte Folkets Lag, en gjeng med lokale spillere, i en kamp for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp og TV-Aksjonen 2014. Det var gratis inngang til kampen, men det ble oppfordret til å kjøpe lodd til inntekt til aksjonen, som i år gir vann til Afrika.

Loddselger. Vann forandrer alt.

Jeg dro på kampen sammen med Melinda, Mathea, Thale og Sanne, og vi fikk gode plasser rett bak spillerboksene. Kampen startet klokka seks, så jeg fikk tid til å kjøpe lodd før start.


I de første minuttene var det ganske jevnt, og begge lagene fikk en god start. I det 12. minutt scoret dessverre Folkets Lag, og bare ti minutter etter økte de ledelsen. Etter det tok Viking over spillet, og reduserte, etter flere mislykkede forsøk, minutter senere. Resten av omgangen gikk ganske rolig, uten at noen av lagene hadde noe særlig med sjanser.Andre omgang startet med ett mål av Folkets Lag. Bortsett fra dette var de de første 15 minuttene av kampen ganske jevne. Midt i omgangen scoret Martin Hummervoll og André Danielsen for Viking, og "plutselig" var stillinga 3-3.Resten av kampen kjempet begge lagene hardt, med det ble Viking som gikk av med seieren etter at Vidar Nisja scoret rett før slutt, i det 89. minutt.Det var en ganske spennende kamp på Stadion, og selv om det ikke var en skikkelig Tippeligakamp, var det masse folk på Stadion, og jeg håper det ble samlet inn en god del penger til TV-aksjonen! :)

1 kommentar: