mandag 27. oktober 2014

Viking - Aalesund

Etter kretsmesterskapet i går dro jeg direkte til Viking Stadion for å se tippeligarunde 28, Viking - Aalesund. Jeg møtte Melinda, Mathea og Thale, som jeg skulle se kampen sammen med, og vi kom inn på Stadion mens den nye Viking-sangen, Tusen Hjerteslag, ble fremført.
Kampen startet noen minutter etterpå, og allerede fra start var Viking ganske offensive. De hadde et par sjanser, men ingen som gikk i mål. Halvveis ut i omgangen hadde Aalesund en kjempesjanse, men skuddet gikk ut til corner. Corner ble skutt i mål, og bortelaget ledet dermed 0-1. Bare minutter senere økte de ledelsen med enda et mål, også denne gangen etter corner. Resten av omgangen var det ganske jevnt, og Viking gikk målløse - og med to baklengsmål - inn i garderoben etter 45 minutter.

I andre omgang begynte Viking bra. Bortelaget hadde én stor sjanse, som ble til et annulert mål, men ellers styrte Viking spillet. Ti minutter før slutt scoret Viking ved Sverrir Ingason. Viking var ganske nære utligning i de siste minuttene, men kampen endte med 1-2-tap.Og se hvem vi *tilfeldigvis* møtte utenfor etterpå!

Det var trist med tap, og med kun to kamper igjen, ser det helt klart ikke ut som om det blir noe til gullet vi snakket om tidligere i sesongen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar