fredag 12. september 2014

Filmkveld

I dag sluttet vi tidlig på skolen, og etter trening dro jeg til Thale, hvor vi skulle ha filmkveld sammen med Mathea og Melinda.

Da vi hadde funnet frem chips, popcorn, brus og godteri, satte vi oss nede i kjellerstua og prøvde å finne en film å se. - Dette er alltid den verste delen av filmkvelden, siden vi aldri finner noe bra, og når vi først finner en bra, har vi enten sett den eller så ombestemmer vi oss. Valget falt til slutt på The First Time, med Dylan O'Brien i hovedrollen. Thale har prosjektor i kjellerstua, så det er alltid kult å ha filmkveld der.

The First Time handler om Dave og Aubrey, to highschool-elever som begge er forelsket; Dave i ei jente som har ham plassert midt i friendzonen, og Aubrey i sin eldre kjæreste, som ikke egentlig forstår henne. De møtes på en fest de begge har crashet, og kommer i snakk. I løpet av helgen blir de bedre og bedre venner, og blir begge hodestups forelsket i hverandre.

Etter filmen dro vi hjem, siden vi var alle ganske redde for å gå alene i mørket. Akkurat nå ser jeg på Graham Norton Show med pappa, men jeg skal snart legge meg, for i morgen tidlig er det BodyBalance på Arena. :)

2 kommentarer: